Atmosfera este aceea dintr-un cartier terorizat de o bandă de bătăuşi interlopi, în care Poliţia pândeşte elevii de la şcoala generală, pentru a-i apostrofa când rup lalele de pe spaţiul verde.

În momentul când scriu acest editorial este linşată media Camelia Bogdan, magistratul care l-a condamnat pe Voiculescu. Ieri seară, pe Antena 3 i s-au adresat cuvinte pe care mulţi s-ar jena să le folosească la colţul străzii sau atunci când sunt singuri.

Au fost insultaţi grav şi calomniaţi jurnalişti. S-au încălcat grav drepturile copiilor minori ai jurnaliştilor vizaţi de campaniile de denigrare comandate de infractorul de la Rahova.

Politicienii pe care Voiculescu îi duşmăneşte au fost din nou tăvăliţi în mocirlă.  Guvernul României, in corpore şi prim-ministrul separat sunt ţinta unor mesaje denigratoare pentru că refuză să intervină la ANAF.

Până şi ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti a ajuns să fie jignit grav în operaţiunea de şantaj televizat pe care Voiculescu o derulează, din penitenciar, crezând că asfel poate să se sustragă executării complete a sentinţei lui de condamare.

Cu un cinisim de-a dreptul diabolic, Voiculescu a folosit chiar şi telespectatorii cei mai naivi şi vulnerabili ai televiziunilor lui. I-a minţit isteric, reşind să scoată în stradă vreo 1000 – 1500 dintre ei.

Toţi românii care au sesizat ce face Voiculescu şi au spus ceea ce cred ei despre asta, au fost public catalogaţi de „vedetele” condamnatului, pe postul acestuia de televiziune, cu cele mai urate apelative: drogaţi, trepanaţi, tâmpiţi, fascişti, tembeli, cretini, idioţi.

Interlopii media împart pumni televizaţi şi dau cu bâta în cap oricui le iese în cale, din momentul când ANAF a început executarea sentinţei penale care îl vizează pe Dan Voiculescu, călcând în picioare aproape toate normele din Legea audiovizualului, ca şi cum nu ar exista o lege în acest domeniu şi o instituţie responsabilă cu aplicarea ei.

“Misiunea CNA este de a asigura responsabilitate faţă de public în domeniul audiovizualului”, este scopul declarat al acestei instituţii.

Astăzi, 25 februarie 2016, CNA s-a întâlnit în şedinţă pentru a discuta problemele din acest domeniu. Ştiţi ce este pe primul punct din ordinea de zi a “poliţistului” din piaţa audio-vizuală, în toată această atmosferă revoltătoare?

“Proiectul de Recomandare cu privire la folosirea corectă a limbii române în comunicările comerciale audiovizuale” este problema cu care se ocupă CNA, după aproape două săptămâni în care gaşca de la Antena 3 şi-a făcut de cap cu o agresivitate fără precedent până acum.

Citesc zilnic mii de comentarii, în reţele sociale, ale românilor revoltaţi de murdăria pe care Voiculescu o aruncă în spaţiul public în ultimele două săptămâni. De la CV Tudor nu am mai văzut până acum un personaj care să fie atât de detestat de public şi care să fi fost atât de toxic pentru societate.

Revolta ar trebui să se îndrepte însă împotriva celor care îi permit să terorizeze o ţară întreagă din penitenciar, deşi sunt plătiţi de noi toţi pentru ca aşa ceva să nu se poată petrece.

Cartierul e terorizat de două săptămâni de o gaşcă de interlopi care scoate dinţi şi sparge capete pe stradă şi în acest timp poliţiştii ţin lecţii deschise la şcoala generală, unde recomandă elevilor de clasa a patra să nu mai rupă lalele de pe spaţiul verde în drum spre şcoală. 

Acest CNA este o ruşine naţională!