Evenimentul Zilei > Actualitate > CLUJUL se află sub TEROARE. Poliţia nu poate face NIMIC
CLUJUL se află sub TEROARE. Poliţia nu poate face NIMIC

CLUJUL se află sub TEROARE. Poliţia nu poate face NIMIC

Mai multe fete şi-au creat o „gaşcă” de cartier care terorizează fetele din Cluj. Agresoarele îşi pun victimele la pământ, le bat, iar apoi le fură bunurile.

E teroare în Cluj. Mai multe tinere au fost bătute şi jefuite în ultimele zile, dar poliţia „e legată de mâini şi de picioare” pentru că nu poate interveni. Totul se întâmplă în zona Mănăștur.

Dana, o tânără în vârstă de 14 ani, însoţită de mama ei s-a prezentat la I.M.L. Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal. Adolescenta a povestit că a încasat un pumn în nas de la o anume Andreea, o adolescentă de 15 ani care – aflată mereu sub influenţa alcoolului şi pozând într-o tipă dură, face legea prin zona blocurilor de pe lângă pădure, în proximitatea secţiei de poliţie. ”Şi-a amintit că aş fi ameninţat-o în urmă cu ceva timp şi – fără să stea prea mult pe gânduri – mi-a ars un pumn în nas provocându-mi fractură de piramidă nazală. Acum insistă să „îngrop” cazul şi să nu mă prezint la poliţie, însă părinţii mei vor decide ce se va întâmpla de-acum încolo”, mărturiseşte tânăra.

În ziua următoare, la I.M.L. Cluj şi-a făcut apariţia încă o adolescentă, Sabina, în vârstă de 15 ani lovită și ea la nas.

”Ieri, în jurul orei 17.00 mă aflam în Parcul Primăverii, lângă benzinăria „Shell”, şi am auzit paşi în urma mea. N-am apucat să mă lămuresc ce se petrece şi brusc am fost pusă la pământ de pumnii a două fete care apoi s-au suit pe mine ca să-mi ia telefonul. L-am ţinut strâns în mână şi pot să spun că norocul meu a venit de la o femeie care a intervenit şi le-a pus pe fugă. Apoi, tot salvatoarea mea a fost cea care m-a dus la ea acasă şi m-a spălat de sângele care-mi cursese din nas”, relatează tânăra, conform gazetadecluj.ro.

„Însă ce-i mai grav e că s-a dus în cartier vestea despre ce mi s-a întâmplat şi am fost sunată de-o fată în vârstă de 13 ani, Laura, care mi-a mărturisit că aceleaşi fete au repetat scena şi cu ea, învineţindu-i ochii din lovituri”. Poliția a spus că în toate cazurile victimele nu au depus plângere.