Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedete MONDIALE, la Cluj! Transferul VIEȚII pentru jucători de fotbal ANONIMI: din liga a III-a, la Hollywood
Vedete MONDIALE, la Cluj! Transferul VIEȚII pentru jucători de fotbal ANONIMI: din liga a III-a, la Hollywood

Vedete MONDIALE, la Cluj! Transferul VIEȚII pentru jucători de fotbal ANONIMI: din liga a III-a, la Hollywood

Jucătorii de la Sănătatea Cluj, o echipă de fotbal obscură din cel de-al treilea eșalon fotbalistic din România, vor ajunge pe ecranele de la Hollywood.

Și asta se datorează faptului că doi dintre cei mai cunoscuți actori ai lumii au ajuns la Cluj, unde au filmat mai multe secvențe pe stadionul lui U Cluj.

Filmul “See you soon”, în care joacă Harvey Keitel si Liam McIntyre, va apărea pe marile ecrane cel mai probabil anul viitor. Povestea peliculei este una de dragoste, poveste de iubire care prinde contur pe un teren de fotbal. Cu ajutorul românilor, echipa de producție americană lucrează zi și noapte pe Cluj Arena la realizarea unui noi povești a unei cenușărese modernă.

Liam McIntyre, personajul principal din Spartacus, un serial care va rămîne în analele istoriei cinematografice, s-a declarat uimit de România. “România este minunată! Oamenii sunt minunați și e fascinant să te uiți la arhitecturile clădirilor și să vezi atîtea influențe arhitecturale, e frumos".

Pus să interpreteze rolul unui fotbalist, cunoscutul actor a admis că sportul cu mingea nu este așa ușor cum pare din tribună sau de la televizor. "Aici jucăm fotbal și trebuie să învăț într-o săptămînă să fiu cel mai bun jucător din lume. Chiar dacă am facut atîtea antrenamente pentru Spartacus, după ce am facut o zi de antrenamente aici, jucînd fotbal non-stop, am și spus că e greu să fii fotbalist".

Harvey Keitel, al doilea actor de talie mondială, are o legătură profundă cu România. Mama lui a locuit în satul Leordina, din Maramureș, unde actorul are de gînd să ajungă zilele acestea.

"Am mai fost în București, în Sighișoara și de fiecare dată o iau ca pe o călătorie plină de emoții pentru că îmi amintește de mama mea și îmi imaginez că pe aici a fost și ea", a precizat Keitel.