Evenimentul Zilei > Actualitate > Cluj. Accident în lanţ la ieşirea din oraş! Şoferul nu avea carnet!
Cluj. Accident în lanţ la ieşirea din oraş! Şoferul nu avea carnet!

Cluj. Accident în lanţ la ieşirea din oraş! Şoferul nu avea carnet!

Un tânăr de 20 de ani, din Bihor, care se afla la volanul unui BMW a pierdut controlul maşinii într-o curbă uşoară şi a intrat în alt autoturism care era condus, regulamentar, pe sensul opus de mers,de un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca.

În urma impactului, maşina condusă de tânăr a fost proiectată pe prima bandă sensului ei iniţial de mers, în alt autoturism condus tot de un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca. Șoferul vinovat nu deţinea canet de conducere şi nu a adaptat viteza la condiţiile de mers. Acesta nu se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totul s-a întâmplat la ieşirea din Cluj, lângă VIVO, pe sensul de mers către Floreşti.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8. Pompierii au sosit la faţa locului pentru a-l ajuta pe tânăr, care era încarcerat. Ceilalţi doi bărbaţi erau conştienţi. Au fost solicitate şi două echipaje SMURD, unul din Cluj şi unul din Floreşti.

La aproximativ 200 de metri de unde trebuia să ajungă, autospeciala SMURD din Cluj a fost lovită de alt autoturism care i-a spart roata. Pompierii au început să care sculele pentru descarcerare pe jos, dar, între timp a ajuns autospeciala din Floreşti şi a intervenit cu succes. Cei trei au fost duşi la spital. Conform ISU Cluj, doi dintre cei trei suferiseră răni grave, tânărul îşi rupsese splina şi bărbatul de 44 de ani avea un traumatism toracic cu sângerare internă. Ambii au necesitat intervenţie chirurgicală.