Evenimentul Zilei > Sport > Clubul la care are interzis Ianis Hagi. Obligat să ia în serios vorbele „Regelui”
Clubul la care are interzis Ianis Hagi. Obligat să ia în serios vorbele „Regelui”

Clubul la care are interzis Ianis Hagi. Obligat să ia în serios vorbele „Regelui”

Deși nu duce lipsă de oferte pentru fiul său, Gică Hagi și-ar dori ca Ianis să continue la Rangers. Cu toate astea i-a pus în vedere că există un club în tricoul căruia nu vrea să îl vadă.

 

Presa turcă anunță că „Regele” i-ar fi interzis fiului său să semneze cu Fenerbahce. „Ianis Hagi, care e născut la Istanbul, a primit interzis din partea tatălui său să mearga la Fenerbahce. De asemenea, Ianis ar fi un fan al lui Galatasaray”, se arată în Fotomac.

Gică Hagi e un idol pentru cei de la Galata, club unde a evoluat în intervalul 1996 – 2001. A bifat 192 de meciuri aici, a marcat 73 de goluri și a câștigat numeroase trofee, inclusiv Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Deși ofertat de mai multe echipe printre care și gruparea turcă, Glasgow Rangers vrea să achite suma de cinci milioane de euro pentru a obţine transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk, mijlocașul român fiind împrumutat din iarnă la trupa scoțiană, scrie prosport.ro.

Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, spune că Ianis și-a găsit deja locul în echipa lui Steven Gerrard.

„Ianis a impresionat de când a ajuns la noi. Sunt mereu în contact cu el, atât eu, cât și antrenorii. Suntem foarte multumiți de el și avem o opțiune să-l transferăm. De asemenea, avem o relație foarte bună cu el, cu agentul și tatăl sau. Și-a găsit un loc la Rangers, unde se simte iubit”, a spus Ross Wilson.