Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile dezastrului! Un club celebru din Mamaia a ars. Oamenii au sărit pe geamuri
Imaginile dezastrului! Un club celebru din Mamaia a ars. Oamenii au sărit pe geamuri

Imaginile dezastrului! Un club celebru din Mamaia a ars. Oamenii au sărit pe geamuri

Un incendiu puternic a distrus complet unul dintre cele mai cunoscute cluburi din România, la Mamaia, după ce înurmă cu câțiva ani sediul din București al clubului s-a făcut scrum.

Fostul club Bamboo din Mamaia, numit în prezent Silence, a ars complet în noaptea de luni spre marți. Potrivit informațiilor din presa locală, nu există victime, dar cei prezenți în club au fost nevoiți să iasă din clădirea în flăcări sărind pe geamuri.

Potrivit ISU Dobrogea, clădirea a ars în întregime. Pompierii care au intervenit au avut probleme din cauza unor hidranți care nu funcționau. Mai mult, cei de la ISU se plâng că au fost anunțați foarte târziu de izbucnirea flăcărilor.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza incendiului. Focul a izbucnit în jurul orei 1 a zilei de marți. Din fericire, clubul era închis, astfel că în incintă nu se aflau decât angajații.

Clubul avea, în prezent, autorizație de la protecția contra incendiilor, fiind controlat recent, fără amenzi. Totuși, scrie presa locală, clubul a avut probleme cu securitatea față de incendiu în 2017 și 2018.

Reamintim că, în urmă cu doi ani, un puternic incendiu izbucnit la clubul Bamboo din Capitală s-a soldat cu mai mulți răniți.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: