Evenimentul Zilei > International > Clipe de groază în aer, deasupra Atlanticului. 266 de persoane, la un pas de o tragedie
Clipe de groază în aer, deasupra Atlanticului. 266 de persoane, la un pas de o tragedie

Clipe de groază în aer, deasupra Atlanticului. 266 de persoane, la un pas de o tragedie

Clipe de groază, joi, la bordului unui avion de pasageri al companiei Lufthansa, deasupra Atlanticului, după ce s-a semnalat un incendiu.

Avionul companie, care zbura din Germania spre Statele Unite s-a confruntat cu o alertă de incendiu deasupra Oceanului Atlantic, dar a revenit în siguranţă la München, afirmă surse citate de publicaţia Bild.

Avionul, de tip Airbus A380, efectua Cursa LH460 pe ruta München-Miami. Aeronava, la bordul căreia erau 266 de pasageri şi membri ai echipajului, a întâmpinat probleme, joi după-amiază, deasupra Oceanului Atlantic.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei Lufthansa, avionul s-a confruntat cu o alertă de incendiu, astfel că piloţii au decis să revină în Europa.

Iniţial, piloţii au cerut aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, dar planul a fost schimbat, iar aeronava a aterizat în siguranţă pe Aeroportul din München, unde au fost aplicate măsuri speciale, scrie RomâniaTV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.