În urma tuturor dezastrelor naturale din ultima vreme, care au distrus si culturile agricole a familiei cu pricina, proiectilul le-a dărâmat şi o parte din locuinţă. Problema este că s-au cheltuit milioane de lei pe aceste proiectile, iar singurul rezultat, până în prezent, acesta este. 

"A cazut exact langa aragaz, daca gateam sau eram aici, langa butelie, muream sau exploda. Uitati, a facut o gaura mare si geamurile sunt sparte!", a declarat Daniela Bârsan, proprietara casei.

Racheta a fost lansată miercuri seara, în jurul orei 21, iar în mai puţin de o oră a aterizat în bucătaria familiei. Corpul de racheta care a ajuns in casa familiei Bârsan avea in jur de 60 de centimetri şi cântărea puţin peste un kilogram. Este fabricat dintr-un carton special impregnat cu răşină. Distanţa dintre punctul de lansare şi locul incidentului este de aproximativ 10 km. Proprietarii casei erau în curte când s-a auzit bubuitura, iar iniţial au crezut că este vorba despre un incendiu, potrivit ProTV

Autorităţile locale au deschis acum o anchetă. O prima ipoteza pot fi conditiile meteo, in functie de curentii de vant, bucatile care s-au spart necorespunzator sau rachetele au defecte de fabricatie", a declarat Marius Radulescu, sef Sectie Cercetare Antigrindina Ploiesti.

 

Te-ar putea interesa și: