Evenimentul Zilei > Monden > Clienți infectați într-un club de striptease din Canada. Cine este vinovat?
Clienți infectați într-un club de striptease din Canada. Cine este vinovat?

Clienți infectați într-un club de striptease din Canada. Cine este vinovat?

O angajată a unui club de striptease din Toronto, Canada, ar fi infectat cu coronavirus 550 de clienți, fiind depistată pozitiv cu coronavirus în urma unui control la clubul respectiv.

Conducerea localului susține însă că va fi greu să-i contacteze pe toți, deoarece mulți ar fi lăsat date de identificare false, scrie stirileprotv.ro.

Femeia s-ar fi infectat după ce a lucrat în patru schimburi în clubul de striptease Brass Rail Tavern din Toronto, potrivit Daily Star.

Se estimează că tânăra ar fi intrat în contact cu aproximativ 500 de clienți, însă autoritățile nu știu exact numărul celor care ar fi putut fi expuși virusului.

Identificarea acestora va fi dificilă, deoarece se crede că mulți dintre ei ar fi lăsat date false.

“Știți cât de greu va fi să găsească 550 de bărbați, dintre care jumătate cel mai probabil au furnizat informații false?”, a declarat Andrew Morris, specialist în boli infecțioase la Universitatea din Toronto.

Potrivit responsabililor, clubul ar fi plasat afișe cu respectarea distanței sociale, însă acestea nu ar fi fost respectate.

Normele actuale impun clienților să plaseze o folie de plexiglas între personal, dacă distanța nu poate fi menținută.

Premierul provinciei Ontario, Doug Ford, a reacționat în legătură cu acest caz, spunând că distanțarea socială este o regulă care trebuie respectată cu strictețe.

“Este vorba despre 500 de persoane. Trebuie să respecți distanțarea socială, trebuie să porți mască. Știu că sună ironic, pentru că vorbim de un club de stripease. Dar trebuie. Îmi pare rău pentru cei care vor merge la familiilor lor și vor spune că au fost la clubul Brass Rail. Îmi pare rău pentru soțiile lor. N-aș vrea să fiu în locul lor”, a declarat Doug Ford.

Potrivit publicației Toronto Star, în ciuda incidentului localul este în continuare deschis.

Pe un afiș pus pe ușă scrie: „În acest timp, continuăm operațiunile, respectând în același timp cele mai înalte standarde de igienă posibile cu personalul nostru. Aceasta este prioritatea noastră în timp ce oferim oaspeților noștri ospitalitatea și serviciul pentru clienți cu care s-au obișnuit.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: