Clericul Taqi Al-Din a estimat că întreaga lume ar fi în viitor supusă regulii Islamului prin convertirea la islam şi lupta pentru Allah.

Abu Taqi Al-Din Al-Dari: "Germania și Franța au început să îmbătrânească, în sensul că tinerii lor nu consideră căsătoria ceva important. Oamenii – în special tinerii – evită acum să se căsătorească, spre deosebire de musulmani. De exemplu, se spune că în 2050, musulmanii din Franța vor depăși numărul francezilor. Cu toate acestea, nu ne bazăm pe aceste cifre pentru a transforma Franța într-o țară islamică. Ne bazăm pe necesitatea ca musulmanii unei țări să poată aduce Islamul – direcția, lumina, mesajul și mila lui – către poporul occidental, prin jihadul lui Allah".

Când oamenii văd dreptatea, lumina, îndrumarea și mila Islamului: "Ei se vor alătura religiei lui Allah în masă" (așa cum se spune în Coran) care le va aduce islamul prin jihadul lui Allah", a mai declarat clericul palestinian.

"Cu numai patru secole în urmă, în timpul statului otoman, musulmanii au cucerit Polonia și Austria. Statul islamic a ajuns la zidurile Vienei, capitala Austriei, iar apelul la rugăciune a fost auzit. Toate țările fostei URSS se aflau sub auspiciile statului islamic – țările din Caucaz.  Mongolii musulmani au condus China până în 1644 CE. Musulmanii au cucerit Ungaria în 1526. În 1537 au cucerit părți din Italia, ca Otranto. În 1543, sub auspiciile statului otoman, armatele musulmane au sosit în Toulon, Franța, unde au construit o moschee în inima Franței. În 1586, India a fost condusă de islam. Aceste evenimente prezic posibila întoarcere a națiunii islamice la starea anterioară a islamului, dacă Allah o vrea. Astfel, domnia islamului se va răspândi în întreaga lume", conchide palestinianul Sheikh Abu Taqi al-Din al-Dari, notează fdesouche