Evenimentul Zilei > EVZ Special > Claudiu Manda și un grup PSD, filmați cu drona la o paranghelie ilegală
Claudiu Manda și un grup PSD, filmați cu drona la o paranghelie ilegală

Claudiu Manda și un grup PSD, filmați cu drona la o paranghelie ilegală

Contraatac politic. Se pare că s-a dat drumul la fotografii cu politicieni prinși în ofsaid. Cei de la putere se adună și fumează în Guvern, cei din opoziție se adună la petrecere în aer liber.

După poza cu premierul și liderii PNL la paranghelie în sediul Guvernului, încălcând regulile pe care tot ei le-au stabilit, vine acum rândul Opoziției să fie înfiptă în același țintar. Cine a livrat fotografiile compromițătoare, nu se știe.

A apărut pe contul de Facebook ”Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României” o serie de poze făcute sâmbătă, în timp ce la Fazaneria de lângă Segarcea liderii PSD din Oltenia petreceau la ziua primarului Ionuț Octavian Banu, mai marele peste comuna Cerat și bun prieten cu Claudiu Manda.

Într-una dintre fotografii apare limuzina cu număr de București a soțului Olguței Vasilescu. Mercedesul este parcat chiar în curtea Fazanăriei, unde se văd dispuse și niște mese.

Evenimentul aniversar a depășit cu mult numărul de 8 sau 16 persoane, permis de noua lege. După numărul de autoturisme parcate sunt câteva zeci de persoane. Dacă or fi stat răsfirați, la 2 metri unul de altul, s-ar putea spune că au respectat distanța sanitară, Dacă au stat însă la mesele care se văd în poză, înseamnă că au stat ca la terasele din Centrul Istoric al Craiovei sau Bucureștiului, lucru permis doar de la 1 iunie.

Interesant este că acest lucru este dovedit cu o filmare din dronă.

Vom vedea dacă membrii PSD vor depista cine i-a pozat și i-a dat de gol, căci cei de la PNL încă îl caută pe ”Iuda”.

Fotografiile de la Segarcea au apărut în spațiul public la scurt timp după difuzarea imaginilor cu membri ai Guvernului PNL, care fumau și beau în biroul premierului de la Palatul Victoria, cu ocazia zilei sale de naștere. Poliția a aplicat, sâmbătă, mai multe amenzi, iar prim-ministrul a scos din buzunar 3.000 de lei pentru că nu purta mască și fuma în spațiu închis. Cel mai drăguț era ministrul Bogdan Aurescu, care fuma trabuc cu mănuși albastre pe degete. Tolăneala Ralucăi Turcan, în fotoliul rămas în incintă de pe vremea regimului ceaușist, arăta munca epuizantă de peste zi, invocată ulterior și de Ludovic Orban atunci când a dat explicații despre momentul în care au fost surprinși.
Oare Poliția va amenda și grupul PSD de la ziua primarului din Cerat sau, dacă nu au imagini clare, își va vedea de infractorii din stradă?
Tot astăzi, fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, cel care lansase pe contul de Facebook celebra poză, a publicat pe aceeași platformă de socializare o fotografie cu Ludovic Orban fumând în timpul unei ședințe a Guvernului. Imediat a fost postată pe pagina lui, ca replică, informațiile despre petrecerea PSD Dolj de la Segarcea.