Evenimentul Zilei > Politica > Claudiu Manda, prima reacție după ce a luat parte la un chef ilegal, cu un grup PSD
Claudiu Manda, prima reacție după ce a luat parte la un chef ilegal, cu un grup PSD

Claudiu Manda, prima reacție după ce a luat parte la un chef ilegal, cu un grup PSD

După ce liberalii au fost surprinși la lucru fumând și consumând băuturi alcoolice și fără a păstra distanțarea socială, de această dată roata pare că s-a întors și în defavoarea social-democraților.

În plină pandemie de coronavirus, politicienii sunt tot mai prinși în ofsaid. După episodul cu Ludovic Orban&Co., cei din opoziție fac aceleași greșeli, doar că în spații deschise.

„Evenimentul zilei” a prezentat deja episodul în care a fost implicat Claudiu Manda (AICI). Europarlamentarul PSD a reacționat, luni, cu privire la această petrecere. Astfel, șotul Liei Olguța Vasilescu a declarat, la România TV, că a participat, sâmbătă, la o petrecere dată într-o localitate din Dolj, în cinstea finului său şi nu a unui primar.

„A fost un eveniment în spaţiu liber şi s-a păstrat distanţa socială înseamnă că am fost acolo. Nu vorbim de un primar din judeţul Doj, vorbim de un prieten de-al meu care este finul meu. Mi-a spus că s-a întâlnit un grup de prieteni înainte de a fi ziua lui de naştere. Ziua lui de naştere este astăzi.

Am mers şi am stat 25 de minute în total. L-am salutat pe el, ne-am retras împreună eu cu el şi încă un consilier. Am discutat câteva lucruri despre alegerile care urmează şi am plecat”, a explicat Claudiu Manda, conform România TV.

Claudiu Manda s-a apărat, spunând că s-a dus la petrecere cu mașina personală, dar „purtând mască şi respectând distanţa socială”.

Paranghelia la care a luat parte alături de alți social-democrați a fost filmată cu drona, lucru care l-a deranjat pe Manda: „Nu am vrut să lămuresc ce inventează unii şi alţii pe Facebook. Cei cu drona au avut aprobare să filmeze? Că e o amendă de vreo 500 de milioane”.

Întrebat câte persoane au fost la petrecere, Manda a răspuns: „nu i-am numărat şi nici nu aveam cum să pun vreo condiţie să fie mai mulţi sau mai puţini la această petrecere.

„Dacă am greşit cu ceva eu sau cineva de acolo, va trebui să plătim amenda”, a spus europarlamentarul PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News