Evenimentul Zilei > Monden > Claudia Pătrășcanu: „Vrea să-mi ia copiii”. Reacția cântăreței după înfățișarea la tribunal
Claudia Pătrășcanu: „Vrea să-mi ia copiii”. Reacția cântăreței după înfățișarea la tribunal

Claudia Pătrășcanu: „Vrea să-mi ia copiii”. Reacția cântăreței după înfățișarea la tribunal

Prima reacție a cântăreței Claudia Pătrășcanu în urma înfățișării procesului de divorț. Aceasta a lansat acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălau, tatăl copiilor ei.

Lumea showbiz-ului românesc este plină de scandaluri care mai de care mai picante. Claudia Pătrășcanu a reacționat în urma înfățișării la tribunal cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei.

Cântăreața și fiul de milionar sunt departe de a ridica drapelul alb în semn de pace.

Toată lumea spera ca cei doi să se împace, însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă. În urma înfățisării procesului de divorț au apărut acuzații grave din partea cântăreței.

“Vrea să-mi ia copiii”

Mai exact, Claudia Pătrășcanu a declarat la Antena Stars că fiul de milionar vrea să-i ia copiii și că nu se gândește nicio secundă la binele lor. Mai mult decât atât, artista a infirmat din prima zvonurile conform cărora între ei ar exista o posibilă împăcare. Fosta solistă a trupei Sexxy susține că încă soțul său ”una spune la TV și alta face în instanță”.

”Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de… înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.