Incidentul a avut loc vineri la prânz în cartierul Aradul Nou. În timpul altercației, un tânăr a scos un pistol și a tras mai multe focuri. Poliţiştii au intervenit în urma unui apel la 112.

”S-a constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni, de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad, ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

În timpul verificărilor, polițiștii au descoperit în casa în faţa căreia a avut loc incidentul două încărcătoare, unul cu 17 cartuşe cu capse nepercutate şi celălalt cu două cartuşe. Toate persoanele implicate în incident au fost duse la audieri.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii vinovăției celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun”, mai transmit polițiștii arădeni. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.