Prezentatorul pleca de la televiziune și se îndrepta spre casă când a fost oprit de Poliție pentru a i se verifica actele și declarația, scrie Cancan.

Se pare că, în timp ce îndrepta spre casă, polițiștii i-au cerut actele, dar i-au reproșat că adeverința de la angajator este din data de 23 martie, în condițiile în care are același loc de muncă de 7 ani.

„Nopțile mele-s din ce în ce mai savuroase. A doua oară consecutiv, dau de un agent zelos. Pe care-l încurcă legea în vigoare. Pare prea simplă. Și atunci adaugă la ea pe loc. Fix când trebuie să intru în live ca să comentez ce recită Vela din Ordonanța Militară 8.

Îi arăt legitimația. Nu pare convins. Mă pune să mă caut de adeverință de serviciu. Nu e obligație legală să le cumulezi. Dar sunt plictisit-concesiv. N-am chef de scandal. Am mai avut unul azi, ajunge.

Plus că așteaptă regia de emisie și publicul spectator să comentez zicerile docte ale lu’ Marcel. Chiar, ce geacă o avea azi? Am plecat ca bou’ fără să mă uit. În fine, mă caut la portofel.

Evident că dau întâi de adeverința de ieșit casă pe propria răspundere după piramidoane și țigări. Mai sap. Găsesc și adeverința salvatoare. I-o lipesc de geam. Nu-l convinge nici hrtia asta. Dau geamul jos, că-l văd miop. Mă refuză speriat. Se retrage N-are voie. Cheamă un coleg.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE