Ciutacu îi răspunde lui Cristian Tudor Popescu: înseamnă că el mi-a fost șef la bordel

Ciutacu îi răspunde lui Cristian Tudor Popescu: înseamnă că el mi-a fost șef la bordel Victor Ciutacu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii Punctul Culminant, de la România TV, i-a răspuns gazetarului Cristian Tudor Popescu, la un mesaj postat de acesta pe o rețea de socializare. Ciutacu a mai scris că Popescu i-a fost șef la Adevărul, și că nu poate fi acuzat că lucrează la un bordel.

În ultimele zile, în spațiul public s-a iscat o imensă controversă publică legată de poziția postului România TV, în cazul morții unei jurnaliste.

Acum, Victor Ciutacu i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu, care a comentat pe o rețea de socializare despre acest fapt.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Fiindcă tot e moda momentului, m-am gândit să scriu și eu o postare în care să îmi plâng de milă. Iar voi, în comentarii, să fiți empatici și participativi, să-mi oferiți un umăr pe care să plâng în hohote, să-mi dați 100 de lei fără dobândă până la leafă, să-mi înjurați patronatul că mă exploatează cu cruzime. În fine, ceva general lacrimogen, să sară cămașa de pe vrăjmași că au zis nasoale despre mine. Problema e că nu mai pricep la asta. Cred că n-am talent. Abia acum, la etatea asta respectabilă, am realizat. D-asta s-or uita la mine numai ”ratații care se nutresc cu bârfe și scandal (chiar, s-o autosesiza CNCD pentru discriminare?), vorba lu Crucișătorul presei românești, actual editorialist de succes pe spinoasa temă a tenisului de câmp. Adică inclusiv voi, aia din listă care încă n-ai aruncat televizoarele la coșul de gunoi și vă uitați - oroare - la România TV”, a scrie Ciutacu.

”Regurgitările” lui CTP

Victor Ciutacu a mai scris că nu poate fi de acord cu mesajul transmis de Cristian Tudor Popescu.

El a mai explicat că pe vremuri a lucrat la Adevărul, alături de alți colegi de la România TV, și drept urmare nu pot fi acuzați că acum lucrează la un ”bordel”.

”CTP regurgitează o zicere conform căreia noi, cei de la România TV, merităm să funcționăm, să trăim și să profesăm. Pentru că suntem niște c**ve de vitrină. Înseamnă că el mi-a fost șef de bordel la Adevărul; nu doar mie, mai știu minim două persoane acuzate azi de prostituție în vremea guvernării lui la fosta Scânteia. Bă nu, m-am sucit, ne-a fost pește, că adevărații șefi ai bordelului se întâlneau la Mariott. Unde el nu avea acces, că stătea să ne vegheze pe noi, prestatoarele, să nu cumva să oprim banii”, a mai scris Ciutacu.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu

Gazetarul a scris pe o rețea de socializare că a semnat o petiție de protest, vizavi de modul în care România TV a tratat subiectul morții jurnalistei.

La finalul mesajului, Popescu a mai scris că este pentru legalizarea bordelurilor.

”Cât privește persoanele care apar sub numele de jurnaliști la România TV, sunt pentru ca acestea să aibă un loc de muncă, tot așa cum sunt pentru legalizarea bordelurilor. La urma urmelor, democrația înseamnă să înveți să trăiești în aceeași țară cu cei pe care îi detești”, a scris CTP.