Evenimentul Zilei > Politica > Cîţu îl somează pe Ciolacu: „Trebuie să-și ceară scuze…”
Cîţu îl somează pe Ciolacu: „Trebuie să-și ceară scuze…”

Cîţu îl somează pe Ciolacu: „Trebuie să-și ceară scuze…”

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, îl somează pe Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, să îşi ceară scuze public românilor pentru că a dezinformat.

„Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor!”, scrie Florin Cîţu pe social media. „Datele oficiale CONFIRMĂ: măsurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI românii”, mai scrie ministrul.

INS:”În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât că serie brută cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%”.

„Am avut dreptate”

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie.

Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate. Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public romanilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie”, a mai scris ministrul PNL.

Florin Cîțu reafirmă ceea ce spunea de curând  că toate măsurile luate de guvernul Orban în perioada stării de urgență au „menținut puterea de cumpărare pentru toți românii”. Iar  argumentul cel mai bun al ministrului de Finanțe stă în niule date INS care înlătură orice fel de dubii cu privire la situaţia românilor.

„Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate si sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Ciolacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgență”.