Evenimentul Zilei > Politica > Cîțu, dezlănțuit: „PSD, un grup infracțional…vrea să distrugă România”
Cîțu, dezlănțuit: „PSD, un grup infracțional…vrea să distrugă România”

Cîțu, dezlănțuit: „PSD, un grup infracțional…vrea să distrugă România”

PSD este un grup infracțional care încearcă să arunce țara în aer cu moțiunea de cenzură.

Afirmația îi aparține ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, care a comentat problema moțiunii de cenzură depusă de social-democrați în Parlament.

„Suntem încă în stare de alertă și au depus această moțiune de cenzură. (…) Criza din sănătate nu s-a rezolvat, criza economică s-ar putea să continue. Acum și-a găsit PSD-ul să arunce țara în aer. Discuțiile în ultimele zile se concentrează pe faptul dacă Guvernul pică sau nu. (…) PSD, acest grup infracțional, controlează Parlamentul și face orice ca să distrugă România”, a declarat Florin Cîțu.

În același context politic, ministrul Florin Cîțu a comentat și problemele legate de organizării alegerilor, pronunțându-se în favoarea organizării acestora până la finalul acestui an. Ministrul Finanțelor Publice a precizat că, prin această moțiune de cenzură, PSD nu-și promovează doar propriile interese ci și pe ale altor entități, externe, care doresc să distrugă România.

„Trebuie să ținem alegerile anul acesta. Majoritatea din Parlament, care a distrus România în ultimii patru ani, trebuie să dispară. (…) Pe ultima sută de metri, Parlamentul încearcă să distrugă economia națională. (…) Nu cred că pesediștii au doar interes propriu când distrug România. Apar mesajele de destabilizare, la fel ca la dictatorii din Est. E părerea mea personală. (…)”, a declarat Florin Cîțu.

Ministrul a precizat că Guvernul a alocat bani pentru organizarea alegerilor de anul acesta, suma ajungând la un miliard de lei doar pentru alegerile locale.

„SUA va ține alegerile, ei se confruntă cu o criză epidemică enormă. (…) Am alocat 1 miliard de lei pentru alegeri locale din 27 septembrie, iar pentru parlamentare 1,3 milairde. Doar cu alegerile ținute acum putem merge înainte și să ne dezvoltăm. (…) PSD știe că va pierde, e un strigăt de disperare. (…) 8 luni joci poker cu sănătatea românilor, iar acum vrei amânarea alegerilor”, a comentat Florin Cîțu.

Alegerile locale sunt programate pentru 27 septembrie, conform calendarului electoral, însă PSD ar dori ca data să fie amânată. Liderii social-democrați susțin că evoluția pandemiei de coronavirus nu permite organizarea unui scrutin electoral în condiții de siguranță pentru alegători.

Un primar condamnat pentru pornografie mai vrea un mandat: „Nu știu ce e moral, imoral…”

Teodorovici bate la ușa lui Ciolacu: „Să construim împreună…”