Evenimentul Zilei > Politica > Circulaţie RESTRICŢIONATĂ în Bucureşti cu prilejul procesiunii catolice de Florii
Circulaţie RESTRICŢIONATĂ în Bucureşti cu prilejul procesiunii catolice de Florii

Circulaţie RESTRICŢIONATĂ în Bucureşti cu prilejul procesiunii catolice de Florii

Poliţiştii Brigăzii Rutiere vor restricţiona traficul duminică, între orele 13.30 şi 15.30, cu ocazia procesiunii religioase catolice de Florii, care va avea loc pe traseul Biserica Franceză - Statuia Aviatorilor - bd. Aviatorilor - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - str. G-ral Berthelot - Catedrala Sf. Iosif.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti remis Aagerpres, deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, cu restricţionarea traficului rutier pe străzile precizate mai sus.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun şi să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului.

De asemenea, poliţia recomandă conducătorilor auto să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: