Evenimentul Zilei > Social > CIRCULAȚIE în condiții DE IARNĂ în toată țara. Ce drumuri sunt ÎNCHISE. Informații din TRAFIC!
CIRCULAȚIE în condiții DE IARNĂ în toată țara. Ce drumuri sunt ÎNCHISE. Informații din TRAFIC!

CIRCULAȚIE în condiții DE IARNĂ în toată țara. Ce drumuri sunt ÎNCHISE. Informații din TRAFIC!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

UPDATE: Din cauza căderilor de pietre (aproximativ 35 de tone) de pe versant pe carosabil, circulaţia rutieră pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea se desfăşoară la această oră pe un fir, alternativ, la kilometrul 217, în zona localităţii vâlcene Racoviţa (sat Tuţuleşti). Valorile de trafic în zonă nu sunt mari.

Semnalăm, totuşi, că în judeţul Prahova, circulaţia pe DN1A a fost oprită la ora 06.15 pe tronsonul kilometric 149 – 161 (între Cheia şi limita cu judeţul Braşov), în vederea desfăşurării Raliului Braşovului. Restricţia de circulaţie va fi ridicată la ora 12.30 sau mai repede.

Restricţii de circulaţie vor fi instituite astăzi, cu aceeaşi ocazie, şi în judeţul Braşov, pe DN1E, respectiv DN73A, astfel:

– DN1E, pe tronsonul kilometric 17 – 21 (Poiana Braşov – Râsnov), în intervalul orar 11.30 – 15.00;

– DN73A, pe tronsonul kilometric 6+400 – 12+500 (Pârâul Rece – Râşnov), în intervalul orar 12.00 – 15.30.

Amintim, de asemenea, că în judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov este instituită restricţie de tonaj (3,5 tone).

Pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să conducă prudent, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi, în condiţiile unui carosabil alunecos, să nu bruscheze comenzile autovehiculului.