CIRCULAȚIE BLOCATĂ pe DN2E. Un pod surpat de ape a „înghițit” o mașină. RUTE OCOLITOARE!

CIRCULAȚIE BLOCATĂ pe DN2E. Un pod surpat de ape a „înghițit” o mașină. RUTE OCOLITOARE!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, în judeţul Suceava, începând cu ora 9:00, circulaţia a fost oprită pentru aproximativ trei ore pe DN2E.Din cauza unui podeț surpat de ape o mașină a căzut

Poliția Rutieră atenționează șoferii să evite drumul dintre localitățile Marginea și Clit. Traficul este oprit la kilometrul 63+392 de metri, în vederea executării unor lucrări la podeţul surpat în seara zilei de 18 februarie 2014. Rute ocolitoare:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 10 tone: DN2K Solca - Milişăuţi, DN2H Milişăuţi - Rădăuţi, DN17A Rădăuţi - Marginea;

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone: DN17 Păltinoasa - Suceava, DN2 Suceava - intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi - Rădăuţi, DN17A Rădăuţi - Marginea. O mașină a căzut în groapă: trei răniți Circulaţia rutieră pe DN 2 E între oraşul Solca şi comuna Marginea din judeţul Suceava este închisă după ce un podeţ s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, marţi seară s-a dispus închiderea traficului pe DN 2 E între oraşul Solca şi comuna Marginea, după podeţul s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului.

Ne puteți urmări și pe Google News

La puţin timp după surparea drumului, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a căzut în groapa formată, de aproximativ cinci metri în diametru, informează mediafax.ro.

În urma accidentului, şoferul maşinii a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani şi fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni uşoare.