Poliția Rutieră atenționează șoferii să evite drumul dintre localitățile Marginea și Clit. Traficul este oprit la kilometrul 63+392 de metri, în vederea executării unor lucrări la podeţul surpat în seara zilei de 18 februarie 2014.
Rute ocolitoare:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 10 tone: DN2K Solca – Milişăuţi, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea;

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.
O mașină a căzut în groapă: trei răniți
Circulaţia rutieră pe DN 2 E între oraşul Solca şi comuna Marginea din judeţul Suceava este închisă după ce un podeţ s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, marţi seară s-a dispus închiderea traficului pe DN 2 E între oraşul Solca şi comuna Marginea, după podeţul s-a surpat din cauza infiltrării apei în terasamentul drumului.

La puţin timp după surparea drumului, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a căzut în groapa formată, de aproximativ cinci metri în diametru, informează mediafax.ro.

În urma accidentului, şoferul maşinii a fost rănit, iar cei doi pasageri, o femeie de 26 de ani şi fiul acesteia, de 7 ani, au suferit leziuni uşoare.