Poliţiştii Brigăzii Rutiere din Bucureşti care au acţionat în cursul nopţii trecute pe arterele din capitală au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani care se afla la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, în acest caz fiind întocmit un dosar penal.

“Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autovehicul pe stradă din sectorul 3, sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest s-a stabilit faptul că a consumat Opiu şi Metadonă”, au informat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice, oamenii legii întocmind şi un dosar penal pe numele bărbatului respectiv.

De asemenea, poliţiştii rutieri din Bucureşti au mai identificat în cursul nopţii trecute şi alţi trei şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului, fiind întocmite dosare penale şi în aceste cazuri.

Totodată, poliţiştii au reţinut în total 9 permise de conducere pentru că şoferii consumaseră băuturi alcoolice. Ei au aplicat în cursul acţiunilor din noaptea trecută 37 de sancţiuni contravenţionae în valoare totală de 11.000 de lei.