Evenimentul Zilei > Politica > Cioloş numeşte noi membri în COMISIA pentru achiziţionarea AERONAVEI SPECIALE!
Cioloş numeşte noi membri în COMISIA pentru achiziţionarea AERONAVEI SPECIALE!

Cioloş numeşte noi membri în COMISIA pentru achiziţionarea AERONAVEI SPECIALE!

Premierul Dacian Cioloş a anunţat miercuri noi membri ai comisiei care vizează achiziţionarea unei aeronave pentru executarea de zboruri speciale.

Comisia a fost întregită de ministrul Transporturilor Dan Cotescu în calitate de preşedinte, Dan Tudorache – şeful Cancelariei premierului ca membru, Marius Grăjdan, directorul general interimar RAAPPS (Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat) ca membru şi preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice şi Bogdan Puşcaş în calitate de membru al acesteia.

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului a făcut un anunţ cu privire la înfiinţarea comisiei pentru achiziţionarea unei aeronave destinate demnitarilor, potrivit căruia aceasta ar fi o hotărâre CSAT şi va trebui implementată, indiferent de Executiv, informează agerpres.ro

"Este decizia CSAT. Fiind o decizie a CSAT, ar trebui reconstituită comisia cu nominalizările noi, probabil este o chestiune de nominalizări. Fiind o hotărâre care transcede activitatea unui Guvern şi se duce şi în celălalt Guvern, probabil va urma o modificare, dar nu am un calendar, o procedură iminentă pe care să v-o comunic. Fiind o decizie luată, ea trebuie evident continuată indiferent de Guvern", declară Dan Suciu.

Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial. Decizia de fonstituire a Comisiei interministeriale pentru negocierea achiziţionării unei aeronave, a fost semnată în mai 2015 şi de fostul premier, Victor Ponta