"Ne reîntâlnim mâine (joi – n.r.) la ora 11:00. Avem trei invitaţi importanţi: domnul Dacian Cioloş, doamna Anca Dragu şi domnul Vasile Dîncu. Sunt invitaţi, nu pot să confirm că vor veni", a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea, citat de Agerpres.

El a adăugat că Vasile Dîncu a anunţat că nu se poate prezenta în această săptămână la comisii, deoarece este plecat în străinătate şi şi-a exprimat disponibilitatea de a veni în următoarea săptămână.

Membrii Comisiilor de buget-finanţe analizează rectificările bugetare din 2016, date de Guvernul Cioloş, termenul de depunere a raportului fiind data de 15 februarie.

Cei care au mai fost audiaţi

Până în prezent au fost audiaţi la comisii: Doru Petru Dudaş – vicepreşedinte ANAF, Camelia Izvoran – secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran – director general Autoritatea de Management Programe, Infrastructură Mare în MFE, Claudia Coman – Direcţia coordonare şi sistem din MFE, Sirma Caraman – secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Daniela Pescaru – secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Ion Ghizdeanu – preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii.