Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu nu îl iartă pe Cîțu. Gafa premierului a fost rapid taxată
Ciolacu nu îl iartă pe Cîțu. Gafa premierului a fost rapid taxată

Ciolacu nu îl iartă pe Cîțu. Gafa premierului a fost rapid taxată

La videoconferința cu prefecții, de duminică, premierul Florin Cîțu a greșit județul în care se află localitatea Biliești, spunând Suceava în loc de Vrancea: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”. Declarația sa nu a scăpat netaxată de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„«Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!» – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi… la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD a afirmat că, în videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați! Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”.

Ciolacu consideră că premierul „nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!”.

„P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a conchis Ciolacu, potrivit Digi 24.

 

Nu este prima gafă făcută în ultimele zile premierul Cîțu se pune astăzi în cea mai neplăcută situație din mandatul său, cu ocazia vizitei de la Sadova, județul Dolj, unde merge să susțină candidatul liberal la alegerile locale anticipate din 27 iunie. Cîțu face campanie electorală în cel mai ingrat context posibil, avându-l în stânga lui pe fostul candidat PNL, condamnat pentru omor din culpă, și in dreapta pe actualul candidat, fost pesedist.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: