Evenimentul Zilei > Politica > Momentul zero al PSD a trecut pe lângă noi. Nimeni nu l-a simțit. Eroare catastrofală
Momentul zero al PSD a trecut pe lângă noi. Nimeni nu l-a simțit. Eroare catastrofală

Momentul zero al PSD a trecut pe lângă noi. Nimeni nu l-a simțit. Eroare catastrofală

La conferința de alegeri a PSD Timiş a participat și Marcel Ciolacu, ce deține în prezent funcția de președinte interimar al partidului.

Acesta a spus că una dintre cele mai mari greșeli care s-au făcut în partid a fost schimbarea Guvernului Grindeanu.

„Era pentru prima oară când tinerii începeau să aibă încredere în noi, când în Parlament am venit cu 68% parlamentari noi. Era prima oară când, nu numai la Timiş, se aprinsese o speranţă. Această minune a ţinut şase sau şapte luni. Schimbarea Guvernului Grindeanu a fost cea mai mare eroare politică a PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, la conferință a participat și fostul premier Sorin Grindeanu, căruia I s/a propus revenirea în partidul social-democraților.

Grindeanu a explicat că el a fost, este și va rămâne social-democrat. La rândul său, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat faptul că Sorin Grindeanu a revenit în PSD.

„Am fost, sunt și voi fi om de stânga. Indiferent ce spun unii și alții, s-a vorbit aici despre vechime în partid. Eu m-am înscris în PSD în 3 noiembrie 1996. Nu vreau să fie privite cele pe care le-am spus drept sfaturi sau condiții. Eu nu-mi permit să pun condiții partidului care m-a făcut parlamentar, președinte de CJ și prim-ministru (…) Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple în Timiș, să obținem 12-13%. Avem forța de a reveni, de a fi din nou puternici și să știți că voi fi alături de dumneavoastră.”. a spus Sorin Grindeanu, potrivit dcnews.ro