Evenimentul Zilei > Social > Cioacă, lovitură devastatoare. Chemat, din nou, în fața judecătorilor. Un nou dosar a fost deschis
Cioacă, lovitură devastatoare. Chemat, din nou, în fața judecătorilor. Un nou dosar a fost deschis

Cioacă, lovitură devastatoare. Chemat, din nou, în fața judecătorilor. Un nou dosar a fost deschis

Cristian Cioacă, cel despre care se spune că ar fi omorât-o pe Elodia, este chemat, din nou, în fața judecătorilor, într-un dosar deschis recent.
Necazurile se țin lanț de Cristian Ciocă. După ce a șocat o lume întreagă cu gestul său, și-a omorât soția cu sânge rece, iată că după câțiva ani de la tragedie, are în continuare probleme cu legea.

Cristian Cioacă este chemat în faţa magistraţilor într-un dosar deschis recent de asociaţia de proprietari care administrează blocul în care criminalul deţine un apartament. Se pare că acesta nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Asasinul Elodiei a fost chemat în judecată de asociaţia de proprietari şi în urmă cu doi ani, din acelaşi motiv, scrie Cancan.

Atunci, judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare in judecata formulată de reclamanta Asociatia de Proprietari … in contradictoriu cu pârâtul Cioaca Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de intretinere si penalitati, fond rulment. Executorie”.

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: