Evenimentul Zilei > Monden > Cine va ceda primul. Lidia Buble și Răzvan Simion, surpinși unde nimeni nu se aștepta. E bombă!
Cine va ceda primul. Lidia Buble și Răzvan Simion, surpinși unde nimeni nu se aștepta. E bombă!

Cine va ceda primul. Lidia Buble și Răzvan Simion, surpinși unde nimeni nu se aștepta. E bombă!

După aproape două luni de la despărțirea oficială, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut. Apropiații spun că cei doi își zâmbeau cu subînțeles.

Zilele trecute, Lidia Buble, care filma pentru ultimul său videoclip, s-a trezit cu fostul iubit, Răzvan de la „Neatza”, pe platoul de filmare, la aproape două luni de la momentul despărțirii. Surse apropiate cântăreței susțin că revederea celor doi a fost ciudată, cel puțin pentru un moment. Lumea nu prea se aștepta ca Răzvan să se afle acolo, dat fiind că s-au despărțit de puțin timp și și-au transmis ceva săgeți pe rețelele de socializare.

Cei prezenți au observat o că cei doi mimau o oarecare stânjeneală, după două luni, însî își zâmbeau cu subînțeles din când în când. Apoi, Lidia și Răzvan au depășit momentul și s-au comportat normal, vorbind și glumind unul cu celălalt, ceea ce i-a făcut pe apropiați să se întrebe care va ceda primul, gândindu-se, evident, la o împăcare.

„Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au arătat surse apropiate Lidiei Buble, conform impact.ro

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au separat oficial după ce matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat un mesaj pe Instagram, că relația lor a ajuns la final.

Nu se aștepta nimeni ca Lidia Buble și Răzvan Simion să își anunțe despărțirea, chiar dacă începuseră să apară diferite zvonuri referitoare la o eventuală ruptură în cuplu.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viaţă frumoasă, Sufleţel”, a scris Răzvan, la momentul respectiv.

El a precizat, însă, că va continua să colaboreze cu fosta sa iubită în plan profesional, iar acest lucru se pare că se întâmplă în prezent.

Cariera profesională a cântăreaţei este în creștere și, după ce a cucerit topurile radio și tv cu piesa „La Luna”, pe care o interpretează alături de Jay Maly și Costi Ioniță, Lidia pregătește o nouă melodie care se numește „Ochii ăia mari”.

Pe cine vrea să cucerească Lidia Buble. Răzvan Simion o să înnebunească când o să vadă pozele

Râdeți cu ei în fiecare dimineață. Dar știți ce salarii au Răzvan și Dani?

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: