Evenimentul Zilei > Social > Cine sunt cei 5 tineri coreeni care au furat inimile fetelor din România?
Cine sunt cei 5 tineri coreeni care au furat inimile fetelor din România?

Cine sunt cei 5 tineri coreeni care au furat inimile fetelor din România?

History, considerată de critica muzicală, dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea.

Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.

Aflată pentru prima oară în România, formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară senzațională, conform unui comunicat de presă.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar următoarele categorii de bilete, numărul acestora fiind limitat: Categoria II – 100 Lei. Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Concertul va avea loc sâmbătă 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 18:00.