Soţia lui Beke Istvan Attila s-a plâns pe pagină ei de Facebook de “modul inuman” în care acesta a fost tratat de autorităţile române, conform bzi.ro.

“L-au luat în mod inuman, după ce l-au lăsat nemâncat toată ziua, l-au interogat toată noaptea. Nu au asigurat deloc traducere, toate procesele verbale au fost făcute în limba română şi nu l-au lăsat pe avocatul lui să meargă cu el”, a scris soţia lui Beke Istvan pe Facebook.

Procurorii DIICOT au reţinut marţi, pentru 24 de ore, un “membru marcant al extensiei în România” al structurii naţionalist-extremiste “Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” – HVIM din Ungaria. Din primele cercetări, se pare că acesta intenţiona să detoneze în public un dispozitiv exploziv improvizat la Târgu Secuiesc, cu ocazia manifestaţiei prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie.

LEGĂTURA EXTREMIŞTILOR din organizaţia care a vrut să DETONEZE o bombă la Târgu Secuiesc cu RADICALII sustinuti de Putin in Republica Moldova

De aici vin EXTREMIŞTII CARE AU VRUT VĂRSARE DE SÂNGE ÎN ROMÂNIA. Galerie FOTO-VIDEO cu Mişcarea de Tineret 64 de Comitate HVIM Ungaria

CINE sunt EXTREMIŞTII din organizaţia care a vrut să DETONEZE o bombă de Ziua Naţională