Evenimentul Zilei > Sport > Cine nu e cu noi e împotriva noastră. Un antrenor român, desființat: „Părerea lui e irelevantă”
Cine nu e cu noi e împotriva noastră. Un antrenor român, desființat: „Părerea lui e irelevantă”

Cine nu e cu noi e împotriva noastră. Un antrenor român, desființat: „Părerea lui e irelevantă”

Florin Talpan a reacționat după ce Ioan Andone a declarat că FCSB este adevărata echipă Steaua

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, n-a iertat declarațiile făcute de Ioan Andone. Tehnicianul afirmase la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro, că FCSB este Steaua. Talpan a reacționat virulent și a spus despre Andone că are păreri irelevante.

„Nu înțeleg preocuparea vădită a unui dinamovist pentru Steaua. Ioan Andone ar trebui să se preocupe de Dinamo, club care suferă în aceste zile. Oricum, părerea lui e irelevantă, la fel și declarațiile lui. Ce este important e faptul că LPF și FRF încalcă hotărârile judecătorești și promovează meciuri precum Dinamo – FC FCSB ca fiind «Eternul Derby». Nu, «Eternul » e meciul Steaua – Dinamo. A jucat Steaua weekendul trecut? Nu. Atunci, de ce informează greșit LPF? De ce îi dezinformează pe suporteri?

Nu înteleg cum acceptă presa din România să publice informații false si denaturate? Întrebări la care sigur nu voi primi răspuns. În această țară există persoane care fac alergie când vine vorba de respectarea legii.

Nu Ioan Andone face legea în România! Ioan Andone trebuie să respecte legea și după declarațiile acestuia văd că nu prea o face, din contră, este împotriva ei și a înfăptuirii ei! Îl informez că instanțele române au decis pe această temă și nu mă măi obosesc să îi reiterez soluții de notorietate, din instanță!

Poate ar trebui să înceapă sa studieze constituția României, legea fundamentală, art. 124 și urm.: «Justiția este unică, imparțială si egală pentru toți», «Judecătorii numiți de Președintele României sunt inamovibili, în condițiile legii», și «Justiția se realizează prin Înalta Curte de Casație și Justiție și prin celelalte instanțe judecătorești stabilite de lege».

Nu mă înfurie declarațiile făcute de oricine se află în anturajul celor de la FCSB. Sunt declarațiile unor persoane care nu respectă hotărârile pronunțate de instanțele de judecată și se opun înfăptuirii justiției”, a tunat Talpan.