Evenimentul Zilei > Social > Cine l-a trădat pe greul din Clanul Sportivilor? Război total în lumea interlopilor
Cine l-a trădat pe greul din Clanul Sportivilor? Război total în lumea interlopilor

Cine l-a trădat pe greul din Clanul Sportivilor? Război total în lumea interlopilor

Mircea Nebunu a fost prins în Italia și urmează să fie extrădat în România. Fratele fostului lider al Clanului Sportivilor a acuzat o trădare a unui apropiat.

Mircea Emil Băluș, cunoscut pentru porecla clanul sportivilor, a fost prins în Italia, de autoritățile peninsulare, la sfârşitul săptămânii trecute. El a devenit celebru în lumea interlopă după ce a ajuns lider al temutului Clan al Sportivilor, care operează în Sectorul 4. Acum, sunt în desfăşurare procedurile pentru ca liderul Clanului Sportivilor să poată fi extrădat, au precizat surse din Poliţie.

A fost prins că nu avea permis și folosea un fals din Ucraina

Mircea Nebunu fugise din România, pentru a nu fi băgat după gratii de autorități. La mijlocul lunii noiembrie, el a fost condamnat definitiv pentru infracțiuni la regimul circulației. Și asta pentru că a fost depistat de polițiști în timp ce conducea fără permis.

El a fost dat în urmărire generală, aşa cum reiese dintr-un anunţ publicat pe site-ul Poliţiei Române. Magistrații de la Curtea de Apel din Arad l-au condamnat definitiv la 1 an și o lună de închisoare cu executare în condiţiile în car el fusese eliberat condiționat după o condamnare de 9 ani.

Dosarul în urma căruia a fost condamnat a fost deschis de polițiștii de frontieră de la Nădlac, unde Mircea Nebunu a prezentat un permis de conducere fals, ce fusese cumpărat din Ucraina.

Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, l-a acuzat pe Bebino, lider în Clanul Sportivilor, că stă la baza arestării din Italia. Alo, Pipino! (…) Nu te-ai lăsat până nu l-ai legat și pe frate-miu. Ți-am zis eu de acum trei zile, patru zile că asta urmărești tu, ******* **** în toată familia ta. Dacă tu ai fi scăpat… că știe toată lumea, toată România că tu l-ai legat pe frate-miu, pe Mircea, l-ai prăduit, că știai unde e, în Italia. Că ai prieteni comuni cu el și l-ai legat. De-aia l-ai provocat. Te-a pus garda ca să-l legi, să-l provoci ca să posteze și a postat de pe Facebook și l-a localizat unde e și ai spus și tu unde e, țara, tot, și credeai că mă legi și pe mine.

Pe cine acuză fratele lui Mircea Nebunu

Te vezi șmecher că trăiești doar din prăduieli. Unde umblii de trei zile? Te caută ăștia ai noștri de trei zile, ți-a făcut ăla live. Dacă tu oi fi scăpat, ***** în gură. Dacă tu nu o să ai tibiile rupte cu rangă striată de fier, mă las de șmecherie, ești prost la cap. (…) Te-am văzut că ești pus de gardă, te-am văzut cum vorbești, ești crispat, ești terorizat, ești *****, că te-a pus cineva, te simțeai vinovat. (…) De ce nu ieși afară din casă? Tu îți cauți moartea prin tot orașul? (…)

Dacă ești șmecher, ieși pe stradă. Jură-te pe familia ta și pe copilul tău că nu ai editat filmarea aia cu Bibiloi și nu ai tăiat faza când ți-a dat Bibiloi doi pumni de te-a pus în *** jos, ai căzut pe spate și că a avut omul rușine, respect și te-a lăsat să te ridici. Și tu când l-ai împins acolo în groapa aia, s-a împiedicat de boscheții ăia acolo, ai sărit pe el, l-ai împins mai mult și ai dat câțiva pumni și ai câștigat”, spunea Vali Nebunu.