Evenimentul Zilei > Sport > Cine îl împiedică pe Gigi Becali să renunțe definitiv la FCSB: „Nu vor… Le fac pe plac”
Cine îl împiedică pe Gigi Becali să renunțe definitiv la FCSB: „Nu vor… Le fac pe plac”

Cine îl împiedică pe Gigi Becali să renunțe definitiv la FCSB: „Nu vor… Le fac pe plac”

Gigi Becali a fixat prețul cu care vrea să vândă clubul FCSB, dar latifundiarul din Pipera a dezvăluit cine nu îl lasă să facă acest pas.

Gigi Becali ia în continuare în calcul vânzarea echipei „roș-albastre”, iar prețul cu care vrea să cedeze clubul FCSB ar fi de 150-200 de milioane de euro. Marți, în cadrul unei conferințe de presă, latifundiarul din Pipera a discutat și despre vânzarea FCSB-ului.

„Dacă ar veni Mirel Rădoi, la pachet cu Cosmin Olăroiu, să cumpere FCSB-ul, le-ați da-o și cu cât?”, a întrebat una dintre jurnalistele prezente la conferința de presă a finanțatorului de la FCSB.

„Păi, trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China și Mirel să mai lucreze prin Emirate, și el vreo 20 de ani, ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dacă lucrează 20 de ani… Dar Mirel nu poate, poate Olăroiu, că Mirel, dacă lucrează și mai dă încă 12 milioane pe mașini și încă șapte pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, ăla îi strânge banii (…)”, a răspuns Gigi Becali, zâmbind.

Apoi, Becali a spus că în România nu există nimeni care să își permită să devină patronul FCSB-ului și a dezvăluit că fiicele sale nu își doresc acest lucru.

„La ora asta, în România, nu poate cineva să îmi cumpere FCSB – ca să cumpere FCSB, adică vorbesc serios acum, să zicem că pe mine m-ar îndoi… poate la 150 – 200 de milioane. Poate aș vinde-o, poate zic, deși, nu cred. Deși nu cred, pentru că nu vrea familia. Adică, eu nu mai sunt așa legat, dar nu vor fetele și atunci le fac pe plac”, a spus patronul vicecampioanei Ligii 1.

Întrebat de unul dintre jurnaliștii: „Îl vedeți pe ginerele dumneavoastră făcând asta peste ceva timp”, Gigi Becali a răspuns:

„Eu, da, ginerelui i-am zis: «Uite, mă, mai vino cu mine ca să…», dar nu vrea aia, fata mică.

Aia mică nu vrea, a zis: «Vreau tata, până la 90 de ani, el să conducă Steaua!». Și atunci, trebuie să îi fac pe plac, nu vrea, nu vrea. Și atunci ce faci, cui o dai? Că o să fie trei… O să văd care dintre ei – că nu o să stau eu la infinit – care dintre ei e mai capabil și ăla o să conducă. Sau nu neapărat capabil aici, că nu mă interesează să fie capabil, capabili sunt mulți… care are inimă! Inimă de iubire, de dragoste. Cine are dragoste, ăla va primi de la mine maximum”, a declarat finanțatorul de la FCSB, în cadrul conferinței de presă care a avut loc la Palatul său.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: