Cine este generalul Elena Istode, ȘEFA ACOPERIȚILOR DIN SRI, fotografiată pe iahtul unui penal. ARE LEGĂTURĂ ȘI CU PRESA!

Cine este generalul Elena Istode, ȘEFA ACOPERIȚILOR DIN SRI, fotografiată pe iahtul unui penal. ARE LEGĂTURĂ ȘI CU PRESA!

Până în iulie anul trecut, Elena Istode a fost șefa departamentului Securității Economice din SRI, când a fost schimbată, devenind șefa acoperiților SRI din presă, ANAF și Ministerul de Interne, scrie flux24.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe blogul său și pe evz.ro o serie de fotografii, în care generalul SRI Elena  apare în niște fotografii, alături de fostul deputat Cristian Rizea și de soția acestuia , făcute într-o vacanță de lux la Monaco și Cannes.

Potrivit flux.24, Elena Istode a absolvit Școala de la Grădișteași a fost secretară la o centrală sindicală din Giurgiu. Porecla ei era Anaconda.

Elena Istode a fost șef al Diviziei C din SRI și ar fi ajuns șeful acoperiților datorită relației cu un general, scrie flux24.ro, care mai dezvăluie că există documente care atestă că Divizia C s-a ocupat de monitorizarea presei. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Generalul Elena Istode (în mijloc), alături de fostul deputat Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA, și de soția acestuia