În urmă cu vreo două săptămâni, Irina Rimes, jurata de la emisiunea „Vocea României” de la Pro Tv, era cap de afiș în presă. Fusese suprinsă de paparazzi sărutându-se în mașină, în plină stradă, „cu fostul iubit, chitaristul Cristian Comaroni”. Așa au zis paparazzi. Jurnaliștii de la Rețete și vedete au arătat că nu-i așa, că la mijloc a fost o confuzie.

Cunoscuta cântăreață nu începuse nicio nouă relație cu Comaroni, iar întâlnirea și sărutul pasional l-au avut ca personaj principal pe Răzvan, prietenul Irinei, cel cu care se iubește încă de anul trecut.

Cine este Cristi Comaroni?

Ca și Irina, Cristi Comaroni este un nume cunoscut în industria muzicală a Bucureștiului. Mulți dintre tinerii artiști merg la studioul trupei lui. Au aflat cu toți din ziare că Irina și Cristi erau iubiți. La începutul anului trecut, însă, relația se încheia. Ea s-a îndrăgostit de Răzvan, băiatul de la spital – „Băiatul meu frumos” – iar Cristi Comaroni a intrat într-o altă relație care, spun sursele Rețete și vedete, merge foarte bine. Cei doi artiști, însă, continuă să lucreze împreună pentru concerte sau în studioul pe care Cristi îl are împreună cu fratele lui, Andrei și cu prietenul lor din copilărie, Bubu Cernea.

Citiți întregul articol pe site-ul Rețete și vedete.