Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine e complicele lui Dincă? Cumpănașu aruncă cea mai mare bombă din ancheta criminalului
Cine e complicele lui Dincă? Cumpănașu aruncă cea mai mare bombă din ancheta criminalului

Cine e complicele lui Dincă? Cumpănașu aruncă cea mai mare bombă din ancheta criminalului

Alexandru Cumpănaşu crede că cineva a preluat-o pe Alexandra din casa criminalului cât timp acesta a fost plecat să-şi încarce cartela de telefon.

Apar noi informații legat de posibili complici ai criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Așa cum au anunțat în repetate rânduri, anchetatorii iau în calcul ca acesta să nu fi acționat de unul singur, ba chiar să facă parte dintr-o rețea.

„Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a dezvăluit aseară, la Sinteza Zilei, că familia Luizei Melencu a fost sunată de patru ori, în zile diferite, de două persoane distincte.

Tonel Pop a declarart că familia Luizei a fost sunată de două persoane diferite care au spus că fata este plecată în străinătate la muncă indică faptul că Gheorghe Dincă ar fi avut complici”, conform Observator TV.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT preciza că, până la acel moment, nu erau indicii că ar fi mai multe victime şi nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici. Alexandru Cumpănaşu contrazice autorităţile, scrie RomaniaTV.

„Acum vă pot spune următorul lucru: Dincolo de înregistrări avem nişte evidenţe: În 40 de minute monstrul ăsta nu avea cum să se ducă. Eu am trăit în Caracal. Ca să mergi de la Dobrosloveni sau de la Caracal unde era el, până la Slatina sau Craiova, să-ţi încarci cartela, să te urci în maşină şi să te întorci îţi ia o oră şi jumătate. Eu am văzut delay-ul de 45 de minute. Cine a intrat în curte? Cine a preluat-o pe Alexandra? Nu pot să vă spun.

Dar în acest moment avem atât de multe dileme la care nu s-a răspuns că toată opinia publică îşi pune întrebări cu privire la adevărul pe care-l spune acest monstru cu privire la modul la care el dirijează ancheta sprecriminal în seria, s-a descoperit una, două şi poate a treia, e criminal în serie şi am terminat îl trimitem în judecată pt. că nu mai e nevoie de altceva.  Ei bine, eu nu cred că este aşa. noi am venit cu zeci de exemple.

COMPLICITATEA PROCURORULUI care timp de 19 ore eu nu mai cred în incompentţă, nu a aplicat niciuna dintre procedurile de identificare a persoanei care ar fi răpit-o pe Alexandra.

Avem apoi COMPLICITATEA POLIŢIEI, căutarea Alexandrei prin interlopi. Avem atât de multe motive să ne îndoim de tot ce s-a întîmplat încât în afară de infracţiune ade omor anchetată acum, avem toate motivele şi am cerut în scris procurorului general să se investigheze această reţea, aceste clanuri, aceste reţele din Olt. În cazul Alexandrei mi s-a spus că a fost omorâtă, apoi a venit explicaţia cum că nu, că nu avem o dovadă concretă că a fost în maşina lui.

Apoi ni s-a spus că a fost arsă … iar mai târziu că e posibil că nu e posibil, nu mai contează. Vorbesc cu vărul meu şi-mi spune: m-au pus să recunosc inelul şi lănţişorul fetei luându-l din acel cazan … mi-e greu să mă gândesc la aeste. oribile insturmente. Şi atunci, eu vă întreb: ce a făcut criminalul”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: