Logodna a fost anunțată pe social-media. Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului britanic a făcut un anunț simplu. „În urmă cu două săptămâni am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tătic într-o zi. Te iubesc, bebe”.

În vârstă de 21 de ani, model și fotograf de succes, la New York, fiul cel mare al lui David Beckham i-a pus pe deget logodnicei sale Nicola Peltz un inel cu diamant „emerald cut”, evaluat de cunoscători la 160.000 de lire sterline. Nicola i-a răspuns: „sunt atât de fericită să mă numești a ta”.

Viitoarea soacră mare, Victoria a distribuit și ea fotografia postată de fiul ei, în care Nicola Peltz poartă una din creațiile sale, o rochie galbenă diafană. „Cele mai interesante știri!! Nu puteam fi mai fericiți. Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire”, a mai scris fosta Spice Girl.

Nicola și Brooklin au început să se întâlnească în luna octombrie a anului trecut. Relația a devenit publică în ianuarie, iar în martie, cei doi s-au mutat împreună, la New York. Izolarea impusă de pandemie le-a demonstrat cât de mult se iubesc, așa că acum fac planuri de nuntă. De fapt, ar putea fi vorba de două nunți, câte una de fiecare parte a Atlanticului. Primele detalii sunt deja cunoscute.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram / Nicola Peltz