Evenimentul Zilei > Monden > Cine a ucis-o pe prințesa Diana. Omul ducilor de Sussex pregătește un film
Cine a ucis-o pe prințesa Diana. Omul ducilor de Sussex pregătește un film

Cine a ucis-o pe prințesa Diana. Omul ducilor de Sussex pregătește un film

Oare e întâmplător că a fost exact el cel angajat? Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, își fac echipa pentru producțiile TV. Un personaj interesant și-a făcut loc între cei angajați, pe o funcție de conducere. Să fie, oare, pură întâmplare?

Șeful de producție al ducilor de Sussex deține drepturi pentru un film controversat care spune că Prințesa Diana, mama prințului Harry, a fost „ucisă” de Familia Regală.

Mai exact, producătorul de la Hollywood care a fost numit săptămâna trecută în funcția de șef al Archewell Productions și Archewell Audio, Ben Browning, a cumpărat scenariul pentru „Inchest” în 2013, în urma unui război de licitație acerb. Intriga filmului se concentrează pe teoriile conspiraționiste lansate după moartea neașteptată a prințesei Diana, în plin scandal legat de separarea de Charles, divorțul lor și relația ei cu Dodi Al-Fayed.

Cine a ucis-o pe prințesa Diana

Complotul incendiar al thrillerului se concentrează pe teoriile conspirației care au apărut după accidentul fatal al Dianei într-un pasaj subteran parizian.  În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Acesta  avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Pentru a scăpa de paparazzi, șoferul conducea la o viteza estimată la 200 km/h, într-o zonă cu viteza restricționată la 50 km/h. Acesta a pierdut controlul mașinii în momentul în care au intrat în tunel. Mercedesul a ricoșat într-un zid.  S-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.