Evenimentul Zilei > Actualitate > Cinci români condamnați că au violat o adolescentă în Marea Britanie. Ei au filmat toate scenele de coșmar
Cinci români condamnați că au violat o adolescentă în Marea Britanie. Ei au filmat toate scenele de coșmar

Cinci români condamnați că au violat o adolescentă în Marea Britanie. Ei au filmat toate scenele de coșmar

Cinci muncitori români care lucrau la o fermă din Marea Britanie au fost condamnați luni la câte zece ani de închisoare cu executare pentru viol. Aceștia au luat cu forța o adolescentă, din fața unui club, au dus-o într-o parcare izolată și au violat-o pe rând.

Mai mult, violatorii au filmat toată scena cu telefonul mobil. Ulterior, imaginile respective au constituit probă în dosar.

Victima a fost răpită din fața unui club de pe insula Jersey, din Canalul Mânecii, și dusă într-o parcare ferită. Aici, agresorii au violat-o pe rând și, mai mult, au filmat faptele lor cu telefonul mobil, informează stiripesurse.ro.

Tânăra a povestit că nu a scos niciun cuvânt de teamă să nu fie ucisă. Cei cinci atacatori – Florin Calin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) și Marius Dobrin (24 ani) – au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare fiecare pentru două fapte de viol – penetrare vaginală și orală. Cei cinci români și-au au recunoscut acuzațiile. Violul a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese abordată în club de Marius Dobrin, care a început să danseze cu ea și să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc pe tot parcursul serii iar victima părea să fie foarte ametiță”.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona clubului, agresorul o ajută pe victimă să aprindă o țigară și îi pune o haină pe umeri. Ceilalți patru agresori apar în urma lor, la scurtă distanță.

De aici, tânăra a fost dusă într-o parcare și violată. Ulterior, cei cinci români au adus-o pe victimă înapoi în oraș, iar un localnic a auzit „două țipete”.

Pe lângă condamnări, cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani și a fost recomandată deportarea lor în România.