Evenimentul Zilei > Actualitate > Christoph Daum, CRITICAT de un antrenor din Liga I. „Sunt și variante de antrenori români pentru echipa națională”
Christoph Daum, CRITICAT de un antrenor din Liga I. „Sunt și variante de antrenori români pentru echipa națională”

Christoph Daum, CRITICAT de un antrenor din Liga I. „Sunt și variante de antrenori români pentru echipa națională”

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Astra Giurgiu, crede că pentru echipa națională există variante mai bune decât neamțul Christoph Daum.

Edi Iordănescu, tehnicianul formației Astra Giurgiu, a vorbit despre echipa națională, și a afirmat că, pe plan intern, există soluții mai bune, pentru banca tehnică, decât Christoph Daum. Fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu a precizat că nu-i cere demisia selecționerului german, deși nu este încântat de meciurile primei reprezentative.

„Nu pot să-mi spun că-mi place ce văd la națională, dar orice antrenor depinde de clasament. Cred că nivelul jucătorilor noștri ne-ar îndreptăți să vrem mai mult. Am tot permutat jucătorii, i-am tot schimbat de pe posturile lor. Eu nu cer demisia, dar sunt și variante de antrenori români pentru echipa națională. Cu un antrenor din țară puteam obține cel puțin aceleași rezultate ca actualul selecționer", a spus Iordănescu pentru Dolce Sport.