Evenimentul Zilei > Actualitate > VEȘTI BOMBĂ în showbiz-ul românesc S-a FORMAT un NOU CUPLU? Pe cine a sărutat Tudor Chirilă
VEȘTI BOMBĂ în showbiz-ul românesc S-a FORMAT un NOU CUPLU? Pe cine a sărutat Tudor Chirilă

VEȘTI BOMBĂ în showbiz-ul românesc S-a FORMAT un NOU CUPLU? Pe cine a sărutat Tudor Chirilă

Tudor Chirilă și Loredana Groza sunt foarte buni prieteni, iar asta se poate observa și din comportamentul lor. Cei doi artiști s-au filmat în timp ce se pupau pe gură și au postat filmulețul pe Instagram, spre stupoarea fanilor lor.

„Mă trezesc dimineața. Mă scol, mă spăl pe dinți și mă întâlnescu cu o artistă. M-a văzut, a rămas mută. Nu vă va zice nimic”, a spus Tudor Chirilă, apoi a pupat-o pe gură pe Loredana Groza. „Speechless/Fără cuvinte”, a pus Chirlă la descrierea filmulețului postat pe Instagram, în care se sărută cu fosta jurată de la Vocea României, scrie cancan.ro.

 

„Sunteti extraordinari! LORI esti o artista super talentata… te-am vazut la Cerb si ai facut un spectacol ”, „Te vreau înapoi la Vocea, ești deosebita!”, Doi frumoși! Vă pup! ?”, au comentat fanii la videoclipul cu pricina.

 

Regulamentul competiției „Vocea României” a suferit unele modificări, iar în cea de-a doua etapă a competiției se va oferi antrenorilor posibilitatea de a a apela la un truc. Acesta le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

 

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă.

La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.