Evenimentul Zilei > Monden > Imaginea devastatoare a unei vedete din România. Nu se poate ridica
Imaginea devastatoare a unei vedete din România. Nu se poate ridica

Imaginea devastatoare a unei vedete din România. Nu se poate ridica

Cancerul l-a transformat pe Leo Iorga într-o umbră a barbatului care era cândva. Acum tumorile i-au revenit la picior după plămâni și rinichi.

Zilele trecute, Leo Iorga a mai avut un episod în care s-a luptat cu cancerul care îl macina de mai bine de 8 ani. S-a operat la picior la o clinică din Germania. În ultimul an starea lui de sănătate s-a agravat și mai tare și artistul este de nerecunoscut.

Leo Iorga are 54 de ani și continuă să nu cedeze niciun pas în fața cancerului. După ce tot anul acesta s-a mai operat la plămâni tot în Germania, acum artistul a revenit pentru o intervenție la picior, acolo unde medicii au descoperit că s-a extins cancerul său. Tot ce își dorește acum este ca recuperarea de după operație să dureze cât mai puțin și pe 20 septembrie să fie alături de colegii săi din trupa Compact pe scenă, la aniversarea trupei lor.

„Dragi prieteni, operația la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să știți că citește tot ce scrieți pe această pagina, știe că îl iubiți. Ascultă și respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu rabdare și cu speranță tratamentul care îi e administrat. Își dorește să revină pe scenă, în fața publicului care îl iubește și pe care îl iubește. Alături de el sunt Paula – soția lui, Edy și Paul – cei doi fii, dar și prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să își revină după intervenția chirurgicală și să poata urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânți pentru noi, cei care te iubim!”, se arată într-un mesaj publicat pe rețelele sociale de prietenii artistului.

Leo Iorga a fost diagnosticat mai întâi cu cancer la plămâni, însă boala a recidivat la cap, la glandele suprarenale, iar anul acesta, la plămâni și la picior. De aceea, de-a lungul timpului, Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: