China își testează armele secrete pe indieni! Din câte se pare, nu e vorba numai de misterioasa tehnologie non-letală care i-a silit pe soldații indieni să o ia la goană din zona de graniță.

Chinezii transformaserî zona în care se aflaua ostașii indieni  într-un uriaș cuptor cu microunde.
Între timp au apărut și informații despre alte  tehnologii  misterioase folosite de Beijing.

China își testează armele secrete pe indieni!

Potrivit firmei de securitate cibernetică Recorded Future, China este responsabilă și pentru o întrerupere gigantică a furnizării de energie electrice în India.


Ce ne pregătesc bancherii? Euro nu poate supraviețui fără un „stat unic”!


Gigantica pană de curent s-a înregistrat la patru luni după ciocnirile dintre trupele chineze și cele indiene. Pe data de 13 octombrie 2020, nu mai puțin de 13 milioane de oameni din Mumbai au rămas fără energie electrică.
Experții Recorded Future susțin că nu a fost un accident, ci un atac cibernetic al Chinei.

Mai precis,  misterioasa pană ar fi fost provocatîăde un malware chinezesc care a inundat sistemele de control care gestionau aprovizionarea cu energie electrică în toată India.

China își testează armele secrete pe indieni! I-au avertizat că pot opri alimentarea cu energie electrică

Compania Recorded Future susține că acest malware nu a fost niciodată activat și că, probabil, chinezii au vrut să dea un avertisment puternic autorităților de la New Delhi.

Stuart Solomon, directorul operațional al Recorded Future, a declarat că Beijingul „s-a văzut că folosește sistematic tehnici avansate de cibernetrică pentru a obține un punct de sprijin în aproape o duzină de noduri critice din infrastructura indiană de generare și transport”.

Oficialii din India au semnalat și ei că China ar fi de vină pentru un atac cibernetic asupra unui centru de gestionare a alimentării cu energie electrică.


Româncă acuzată de rasism în Marea Britanie. Își poate pierde postul


Generalul locotenent în retragere D.S. Hooda susține că Beijingul făcut o demonstrație de forță, ca să le arate indienilor că are „capacitatea de a face acest lucru dacă va izbucni o criză majoră”.

General locotenentul indian Hooda și alți experți în securitate au făcut presiuni asupra primului ministru Narendra Modi să nu se bazeze pe alte țări în ceea ce privește rețeaua de alimentare cu energie electrică.

„Problema este că încă nu am reușit să scăpăm de dependența noastră de hardware-ul și software-ul străin”, spune gemeral locotenentul.

China își testează armele secrete pe indieni! India a deschis o anchetă

India a lansat o investigație oficială cu privire la întreruperea curentului electric, cu un raport care urmează să fie publicat în următoarele săptămâni.

Studiul Recorded Future a fost publicat în New York Times, dar autoritățile chineze nu au răspuns.

China și India au fost implicate într-o confruntare în aprilie anul trecut în legîtură cu frontiera din Himalaya.
Săptămâna trecută, oficialii din cele două țări s-au pus de acord să retragă trupele de la frontieră, notează Daily Express.