Evenimentul Zilei > Actualitate > ANTENA 1 a făcut ANUNȚUL așteptat de sute de mii de ROMÂNI. Încep PRESELECȚIILE. Breaking news
ANTENA 1 a făcut ANUNȚUL așteptat de sute de mii de ROMÂNI. Încep PRESELECȚIILE. Breaking news

ANTENA 1 a făcut ANUNȚUL așteptat de sute de mii de ROMÂNI. Încep PRESELECȚIILE. Breaking news

Chefi la cuțite, una dintre cele mai populare emisiuni din România, se pregătește pentru un nou sezon. Antena 1 a anunțat că dă startul înscrierilor pentru un nou sezon „Chefi la cuțite”. Pe parcursul celor 6 sezoane, sute de bucătari talentați și pasionați și-au încercat abilitățile pentru a primi un cuțit din partea chefilor și un loc la bancul de lucru în bucătăria showului.

. Acum, candidații ce vor să demonstreze că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge la cel mai înalt nivel culinar au o nouă șansă, în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii.

 

Cei care vor să ia parte la noul sezon trebuie să intre pe casting.a1.ro/chefilacutite/, unde vor completa un formular, iar apoi să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei mai carismatici jurați ai momentului.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară, în căutarea concurenților talentați. Aceștia vor avea ocazia să își prezinte cele mai bune, care i-ar putea arunca direct în competiția gustului. Amatori, bucătari experimentați, pasionați de bucătărie, chiar și juniori îndrăgostiți de arta gătitului, toți vor avea o șansă să își ascută cuțitele și să ajungă în bătălia supremă.

 Preselecțiile se vor desfășura în următoarele orașe:  Timișoara- pe 22 februarie, Cluj Napoca- pe 24 februarie, Iași- pe 2 martie și București- pe 9 și 10 martie. Următoarea generație de talente desăvârșite din domeniul culinar așteaptă să fie descoperită, iar chefii, la rândul lor, așteaptă să șlefuiască talentul și îndemânarea celor mai curajoși dintre bucătari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: