Dacă viața sub lumina reflectoarelor din Canada devine prea intensă, susțin surse regale, Charles și William au propus cuplului să se întoarce acasă imediat. Reamintim că ducii de Sussex vor înceta să mai fie membri ai familiei regale, iar Meghan și Harry au început deja perioada de acomodare în Canada.

Potrivit surselor, prințul Charles și prințul William i-au spus lui Harry și Meghan că, dacă vor să se întoarcă în Marea Britanie, pot face acest lucru, fără a-și asuma sarcini oficiale.

Casa Regală plănuiește să ofere cuplului un refugiu în Marea Britanie dacă intruziunea presei devine prea insistentă pentru ei în Canada, a declarat o sursă pentru The Sunday Times. În condițiile unui acord istoric încheiat la Sandringham luna aceasta, ducii de Sussex vor înceta să mai fie membrii ai Familiei Regale din această primăvară. Asta însemnând că vor fi pe cont propriu în absolut tot ceea ce vor întreprinde.

Cuplul s-a cazat la un conac privat de 11 milioane de lire sterline de pe insula Vancouver

Marți, Meghan Markle a fost fotografiată cu Archie și cei doi câini la plimbare în Vancouver. Ducesa de Sussex a fost urmată de doi ofițeri de la protecția regală în timp ce se plimba prin parcul regional Horth Hill.

O sursă a spus ziarului: „Palatul este foarte îngrijorat pentru ei, pentru că sunt vulnerabili în afara familiei. „Ei fac planuri de urgență în cazul în care cei doi se întorc brusc și spun: „Vrem să ne întoarcem sub aripa voastră”, dacă se va întâmpla asta vreodată.

Cuplul a fost de acord să plătească înapoi banii contribuabililor de 2,4 milioane de lire sterline care au fost folosiți pentru restaurarea casei Windsor, Frogmore Cottage, chiar şi paza lor vor să o achite imediat după ce vor semna primele contracte de afaceri.