Evenimentul Zilei > Sport > CFR ratează şansa de a redeveni lider! Remiză albă pe „Ion Oblemenco”
CFR ratează şansa de a redeveni lider! Remiză albă pe „Ion Oblemenco”

CFR ratează şansa de a redeveni lider! Remiză albă pe „Ion Oblemenco”

Campioana României a ratat şansa de a încheia sezonul regulat pe prima poziţie.

Clujenii nu au putut să profite de pasul greşit al liderului FCSB, din deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe şi au plecat cu doar un singur punct din bătălia de pe „Ion Oblemenco”, cu Craiova.

CFR a încheiat la egalitate, scor 0 – 0, derby-ul din Oltenia, iar Edi Iordănescu dă vina pe brigada de arbitri condusă de centralul arădean Ovidiu Haţegan. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani pune, de asemenea, jocul mai puţin spectaculos al elevilor săi pe seama listei lungi de absenţe din tabăra alb – vişiniilor.

„A fost un 0-0 viu. Craiova a avut la dispoziţie tot lotul, tot ce a avut mai bun, iar noi am avut foarte multe absenţe şi mulţi jucători accidentaţi. Nu i-am avut pe Costache şi pe Deac, care sunt jucători foarte importanţi pentru noi. L-am pierdut şi pe Vinicius pe ultima sută de metri, dar şi pe Itu” a explicat Edi Iordănescu, la sfârşitul confruntării de
duminică seară.

Clujenii contestă arbitrajul

Fiul „Generalului” Anghel Iordănescu s-a plâns şi de arbitraj. Deşi l-a menajat pe Haţegan, antrenorul principal al grupării de la poalele Feleacului a declarat, pe un ton răspicat, că echipa sa trebuia să beneficieze de o lovitură de pedeapsă.

„Din păcate, m-a supărat ceva în această seară. Nu aş putea contesta valoarea brigăzii de arbitri, una europeană, cu un arbitru foarte valoros, dar am văzut reluările şi am avut un penalty clar. Camora a rămas fară şort pe el” a mai adăugat Edi Iordănescu.

Fiul „Generalului”, mulţumit şi cu un punct

Tehnicanul de 42 de ani e totuşi mulţumit de rezultatul final afişat pe tabela de marcaj a arenei „Ion Oblemenco”, dar crede că Bilel Omrani şi ceilalţi coechipieri ai săi puteau obţine mai mult din acest duel, dacă ar fi dat dovadă de mai multă inspiraţie pe faza de finalizare.

„Una pesta alta, spun că este un rezultat echitabil şi mi-a plăcut că echipa noastră a avut atitudinea corectă. Am avut disponibilitate la efort, am fost agresivi şi, dacă eram mai atenţi în faţa porţii, cred că puteam pleca cu toate cele trei puncte” şi-a încheiat discursul Edi Iordănescu.