Evenimentul ZileiSportCFR pregăteşte campania de achiziţii din vară. Fabian Schubert, prima ţintă a clujenilor

CFR pregăteşte campania de achiziţii din vară. Fabian Schubert, prima ţintă a clujenilor

CFR pregăteşte campania de achiziţii din vară. Fabian Schubert, prima ţintă a clujenilor
Deşi mai sunt încă opt etape de disputat până la sfârşitul acestui sezon, CFR Cluj îşi face deja planurile pentru perioada de mercato, din vară. Edi Iordănescu vrea întăriri pentru cupele europene, iar şefii alb - vişiniilor au pus ochii pe un atacant austriac de 26 de ani.

CFR pregăteşte din timp campania de transferuri din pauza competiţională. Conducerea grupării de la poalele Feleacului a trimis, de curând, o ofertă pentru achiziţionarea golgheterului formaţiei aflate pe prima poziţie a clasamentului din divizia secundă a Austriei, Fabian Schubert.

Vârful în vârstă de 26 de ani traversează o perioadă excelentă la echipa Blau Weiss Linz, pentru care a punctat, pe parcursul acestui sezon, de nu mai puţin de 36 de ori. Potrivit presei din Austria, clujenii vor avea parte de o competiţie acerbă pentru a obţine semnătura lui Schubert. Mai multe cluburi din Bundesliga s-au arătat, de asemenea, interesate de a-i oferi un contract atacantului ce măsoară aproape doi metri.

„Fabian Schubert a intrat în atenţia mai multor cluburi importante din Bundesliga, dar şi campioana României, CFR Cluj, a dat semne serioase că şi-l doreşte pe acesta” au anunţat, ieri, jurnaliştii de la publicaţia Sporx.

Schubert îşi încheie, în vară, angajamentul cu austriecii

Schubert a petrecut doar doi ani în tricoul alb – albastru al micuţului club din Linz şi ar putea să ajungă în Gruia din postura de jucător liber de contract. La sfârştitul sezonului actual, în data de 30 iunie, fotbalistul, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro, îşi va încheia angajamentul cu Blau Weiss Linz.

„Tânărul atacant de 26 de ani a marcat 30 de goluri în cele douăzeci şi patru de etape din actualul campionat. În plus, acesta a înscris de alte şase ori în trei jocuri din Cupă” au prezentat ziarişti asutrieci de la Sporx cifrele impresionante ale lui Schubert din ultimul an.

Înainte de a evolua pentru Blau Weiss Linz, Schubert a strâns mai multe apariţii pe prima scenă a fotbalului din Austria. Vârful de 1,96 metri a jucat în 31 de partide, în Tipico Bundesliga, pentru Ried, Sturm Graz şi Hartberg.

 


Accesează: