CFR Cluj a sărbătorit titlul în Restaurantul Davinci. Mai bine de 150 de oameni au celebrat al 5-lea titlu din istoria echipei ardelene.

Ioan Gheorghe Varga, finanţatorul din umbră al lui CFR Cluj, a rezervat 80 de camere la Grand Hotel Italia. Din câte se pare, printre invitații veniți de la București au fost și capi periculoși ai lumii interlope, informează GSP.

La mai puțin de o zi după meciul cu CSU Craiova, pe contul de Facebook al lui Emil Mircea Băluș au apărut mai multe fotografii de la petrecerile date de CFR Cluj în 2018 și 2019, cu ocazia câștigării campionatului. Mircea Nebunu este liderul temutului clan al Sportivilor. În 2004, el a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru „tentativă de omor calificat”.

A doua poză postată de Mircea Nebunu are descrierea: „Familia mea!!! Bravo CFR!!! Steaua nu este în stare!!!!”.

În poza făcută, duminică seară, la Restaurantul Davinci, apare un bărbat care ține în mână trofeul de campioană și medalia oferite de LPF jucătorilor de la CFR Cluj. Individul este prieten foarte bun cu Neluțu Varga și se numește Aurel Răducan Acesta a fost eliberat de curând și este capul unui alt clan interlop extrem de periculos: Caranii. 

În 2015, el a fost dat în urmărire internațională după ce a dispărut din arestul la domiciliu primit în timpul anchetei într-un dosar de cămătărie. Interlopul era condamnat din 2012 la 3 ani și zece luni de închisoare. Numele lui a apărut și într-un dosar de prostituție cu minore.

La petrecerea de duminică seară, alături de interlopi, polițiști și oameni de afaceri pestriți, s-a aflat și politicianul Vasile Dâncu. Fostul vicepremier din guvernul Dacian Cioloș este și un apropiat al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF.