Evenimentul Zilei > Actualitate > CFR Cluj și-a apărat titlul de campioană a României! Cine a dat golul decisiv
CFR Cluj și-a apărat titlul de campioană a României! Cine a dat golul decisiv

CFR Cluj și-a apărat titlul de campioană a României! Cine a dat golul decisiv

Pentru a doua oară consecutiv, CFR Cluj devine campioana României în Liga 1. Totul s-a decis în ultimul meci al acestui sezon dintre CSU Craiova și CFR Cluj. Meciul s-a terminat cu 1-0.

CFR Cluj este din nou campioana României în Liga 1, după un ultim meci care a decis acest sezon, acasă cu CSU Craiova, meci în care nu s-a pus problema învingătoarei. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0, scrie Gsp.ro.

Singurul gol al partidei a fost reușit de Culio, din penalti, în minutul 12.

Prima parte a fost una controlată de gazde, care aproape că nu au întâmpinat vreo dificultate din partea rivalilor craioveni. Mai mult decât atât, pe la jumătatea reprizei, se puteau număra cu ușurință dățile în care jucătorii oaspeți au depășit jumătatea terenului.

Golul a fost dat destul de repede, după un penalti produs destul de bizar de Renato Kelici, care l-a împins în careu pe Păun și Hațegan a trebuit să dea penalti, în minutul 12. Anterior, Hațegan a mai anulat un gol gazdelor, după un fault făcut de Boli în atac la Mateiu.

Singura dată când Arlauskis a fost pus în dificultate a fost spre finalul minutului, când un șut deviat al lui Fedele a trimis mingea la Cristea, dar acesta a tras în portar.

A doua parte a fost una și mai puțin lipsită de surprize, CFR a ținut de minge și a așteptat să se termine partida. Intrarea lui Fortes la Craiova a mai dinamizat puțin jocul, atacantul portughez având o imensă ocazie de gol din 6 metri în minutul 54.

CFR Cluj devine campioana României pentru a 5-a oară în istorie, a doua oară consecutiv, fiind pentru prima dată când o altă echipă în afară de Steaua își apără titlul de campioană în Liga 1.

Craiova se luptă acum pentru locul 3, ultimul de cupă europeană, pentru că, luni, Viitorul o poate egala dacă o va învinge pe Astra Giurgiu.

FCSB devine astfel prima echipă din istoria Ligii 1 care ocupă 4 ani consecutiv locul 2. Totodată, e a treia oară când CFR câștigă matematic campionatul dintr-un penalty. Primele două au fost în 2008 și în 2012.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: