Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut doar turism în România și a câștigat aproximativ 170.000 de euro. Și asta pentru doar trei apariții, care au totalizat 42 de minute.

Un salariu anual de 500.000 de euro

Ardelenii au crezut că au dat lovitura, în vara anului trecut, atunci când l-au adus în Gruia pe brazilianul care evoluase la FC Sevilla, Real Madrid, Arsenal Londra sau AS Roma. Însă, sud-americanul, căruia îi fusese garantat un salariu anual de 500.000 de euro, era o epavă din punct de vedere fizic. Baptista, străinul cu cel mai important CV care a ajuns în fotbalul autohton, a fost remunerat cu 15.000 de euro lunar, anul trecut, apoi, în ianuarie și februarie a încasat câte 40.000 de euro. Clujenii au înțeles că Julio nu mai reprezintă nimic în prezent, dar n-au putut să-i rezilieze contractul.

Anunțul despărțirii a fost făcut ieri

 În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un acord. „Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Julio Baptista au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Julio pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă în continuare! Boa sorte, Julio Baptista!”, a fost anunțul postat, ieri, pe siteul campioanei din Liga I.

 

Te-ar putea interesa și: